100% delt og eid av medlemmene. Det kaller vi ekte delingsøkonomi!

Siden starten, for 25 år siden, har Bilkollektivet hatt som formål å fullt ut erstatte medlemmenes behov for egen privatbil. Og gjennom dette bidra til en grønnere by og et bedre miljø, med færre biler og mindre unødvendig kjøring.

1 delt bil erstatter 10 private

Fornøyde medlemmer og forskning viser at det virker. Transportøkonomisk Institutt har anslått at hver av Bilkollektivets 500 biler erstatter omtrent ti privateide. Med andre ord har Bilkollektivets medlemmer spart Oslo og Stavanger for over 4500 biler. Biler som ikke skal produseres, kjøres, parkeres eller skrotes – de mest miljøvennlige bilene som finnes!

Slik fungerer non-profit bildeling

Å eie bil er dyrt. Skikkelig dyrt! Som medlem i Bilkollektivet betaler du kun for bilen når du bruker den (pr time/døgn + km). Da er det mye å spare. I tillegg kan du velge akkurat den biltypen som passer behovet. En liten elbil til bykjøring, SUV til hytteturen, eller varebil til flyttelasset.


Dette er Bilkollektivet:

  • For å melde deg inn i Bilkollektivet kjøper du en andel, som blir tilbakebetalt når du melder deg ut.
  • Du betaler en månedskontigent på 96 kroner, og ellers bare for bruk.
  • Eksempel på pris for bruk av bil, er kr 36 kr/time og 3,60 kr/km for en bil i mellomklassen. Drivstoff og bomavgift er inkludert i prisen. Prisen blir billigere ved langturer og lengre tids bruk. Se prisliste.
  • Brukereid og non-profit.

100% delt og eid av medlemmene. Det kaller vi ekte delingsøkonomi!


Del denne saken
FacebookLinkedInTwitter

Følg oss på sosiale medier

Meld deg på vårt nyhetsbrev