Takk for at du er medlem i Bilkollektivet!

Bilkollektivet er en medlemseid organisasjon, med mål om å bidra til en grønnere by med færre biler og mindre unødvendig kjøring.

Takk for at du som medlem er med på å bidra til et bedre bymiljø i Oslo!

Styret i Bilkollektivet er valgt av medlemmene og er en sammensatt gruppe med mye ulik kunnskap – bla. film, juss, økonomi og byplanlegging.  Felles for alle i styret er at vi motiveres av å utvikle et bærekraftig bilkollektiv til det beste for medlemmer, byene våre og planeten. Og vi skal selvfølgelig ha det beste tilbudet i markedet!

Bilkollektivets styre PA240021
Bilkollektivets styre: Fra venstre: Iwan Thomson (styreleder), Helene Z. Skulstad (vara), Janic Heen (vara), Kjersti Gunn Grønnevet (nestleder), Toril Presttun, Ragnhild Gjelsvik, Aimée Skevik (vara), Johannes de Vries. Tone Dahle Pettersen og Sigurd Eltvik var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Til neste år skal vi fortsette arbeidet med Bilkollektivets verdigrunnlag og hvordan det skal gjenspeiles i tjenestene vi leverer. Vi skal jobbe for et tettere samarbeid med bilkollektivene i Bergen og Trondheim, og mye mer! 

Jeg vil takke alle de ansatte i Bilkollektivet som har jobbet beinhardt for å levere til medlemmene gjennom et krevende år. Vi gleder oss til alt vi skal få til sammen i 2021!

Godt nytt år ønskes fra styret,

Iwan Thomson

Styreleder i Bilkollektivet

Del denne saken
FacebookLinkedInTwitter

Bil kun når du trenger det

Meld deg på vårt nyhetsbrev