Om Bilkollektivet

Bilkollektivet ble startet i 1995, og er Norges største leverandør av bildeling. Vi er en non-profit medlemsbedrift med formål om å fullt ut erstatte medlemmenes behov for egen privatbil. Vi skal gjennom dette bidra til en grønnere by og et bedre miljø, med færre biler og mindre unødvendig kjøring.

norges største bilpool - varebil
norges største bilpool - mellomklasse
Non-profit bildeling - premium elbil

Ansatte

Direktør i bilkollelktivet - Morten Munch-Olsen

Morten Munch-Olsen
Direktør

Morten gjør det han kan for at Bilkollektivet kan utvikle en stadig bedre, billigere og smartere tjeneste for stadig flere medlemmer.

 morten@bilkollektivet.no

 913 54 334

Markedssjef i Bilkollektivet Haakon Hals

Haakon Hals
Markedssjef

Haakon er ansvarlig for at stadig flere lærer om vår fantastiske tjeneste, og at det blir enda enklere og bedre å bli med.

 haakon@bilkollektivet.no

 482 23 313

Driftssjef i Bilkollektivet - Magnus Edvardsen

Magnus Edvardsen
Driftssjef

Magnus har ansvar for driftsteamet og medlemsservice, inkludert flåtestyring, service, vedlikehold og alt annet som har med bilene å gjøre.

 magnus@bilkollektivet.no

 906 12 624

Økonomisjef i Bilkollektivet - Lai Kim Thi Ho

Lai Kim Thi Ho
Økonomisjef

Lai passer på pengene våre, og sørger for at vi har styr på økonomien. Hvis noen har spørsmål om faktura, er det som oftest Lai som svarer.

 lai@bilkollektivet.no

 900 68 355

Ådne Sæverud Områdeansvarlig Stavanger

Ådne Sæverud
Områdeansvarlig Stavanger

Ådne jobber med utvikling og vekst i Stavangerområdet. I tillegg har han ansvar for at vi har et godt tilbud av biler på de rette stedene i byen.

 adne@bilkollektivet.no

 916 04 065

Alexander Børstad Driftskonsulent Bilkollektivet

Alexander Børstad
Driftskonsulent

Alex har ansvar for å skaffe oss strategisk gode parkeringsplasser, og jobber i tillegg med håndtering av skader, medlemsservice, og mye annet praktisk knyttet til driften.

 alex@bilkollektivet.no

 911 98 313

Hege Schonhowd. Driftskonsulent Bilkollektivet

Hege Schonhowd.
Driftskonsulent

Hege jobber med medlemsservice og innmeldinger, og sørger for at ting er på stell innen drift og administrasjon. Hege er ekspert på terminalene i bilene og ser til at disse virker som de skal.

 kontaktskjema

 478 61 010

Dashty Ahmedshek Mohammed Bilfaglig rådgiver Bilkollektivet

Dashty Ahmedshek Mohammed
Bilfaglig rådgiver

Dashty er vår egen biloppretter. Han sørger for billigst og best mulig skadeoppretting når noen er uheldig å lage en bulk eller to. Han er også sentral i alle i biltekniske spørsmål.

 kontaktskjema

 478 61 010

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thomas Jamt Roaas
Servicemedarbeider

Thomas er en viktig del av vårt serviceteam som er på veien for å holde bilene våre i god stand, samt plassere ut nye biler, sørge for servicer og mye annet.

 kontaktskjema

 478 61 010

Odd Arne Fredriksen Servicemedarbeider Bilkollektivet

Odd Arne Fredriksen
Servicemedarbeider

Odd Arne er en viktig del av vårt driftsteam som er på veien for å holde bilene våre i god stand. Han plasserer ut nye biler, kjører biler til service og verksted, og mye annet. Han er også vår dekkmester, og sørger for at bilene våres alltid har gode dekk å rulle på.

 kontaktskjema

 478 61 010

Abbas

Abbas Alhaghassan
Servicemedarbeider

Abbas er en viktig del av vårt serviceteam som er på veien for å holde bilene våre i god stand, samt plassere ut nye biler, sørge for servicer, hjulskift og mye annet.

 kontaktskjema

 478 61 010

Vilkår og vedtekter

Alle medlemmer i Bilkollektivet er også medeiere med stemmerett i årsmøtet. Årsmøtet velger styre og fastsetter virksomhetens vedtekter. Vilkår for bruk av tjenesten er fastsatt av styret og nedfelt i våre bruksregler. Vi håndterer persondata, og har en personvernerklæring.

Følg oss på sosiale medier

Meld deg på vårt nyhetsbrev