Om Bilkollektivet

Norges største bildelingstjeneste

Bilkollektivet ble startet i 1995, og har levert bildelingstjenester i over 25 år. Vi er i dag Norges største leverandør av bildeling. Vi er en non-profit medlemsbedrift med formål om å fullt ut erstatte medlemmenes behov for egen privatbil. Vi skal gjennom dette bidra til en grønnere by og et bedre miljø, med færre biler og mindre unødvendig kjøring.

Dette er bildeling

Bildeling er en ordning som passer perfekt for deg som kun trenger bilen av og til. Som medlem i en bildelingstjeneste får du tilgang til flere ulike typer biler. På den måten kan du reservere (eller leie) den bilen du trenger til det behovet du har der og da.

Med bildelingstjenesten til Bilkollektivet betaler du kun for medlemskap og bruk av bilen. Service, drivstoff, forsikring og bompenger er alt inkludert.

For oss handler bildeling om å bruke ressursene våre smartere. Ved å dele bilen på flere ønsker vi å bidra til en mer bærekraftig delignsøkonomi med færre biler på veiene og en reduksjon i klimagassutslipp.

Slik fungerer bildeling

Det er enkelt å bruke bildelingstjenesten til Bilkollektivet. Slik funker det:

  1. Meld deg inn i bilfelleskapet vårt. Sålenge du er over 18 år og har lappen kan du bli medlem. Her kan du se våre ulike typer medlemskap.
  2. Last ned appen vår, finn ledig bil og reserver den bilen du trenger i appen. Du kan kjøre med en gang, eller planlegge mange uker i forveien.
  3. Nå er det bare å bruke bildelingstjenesten slik det passer deg. Medlemskortet ditt fungerer som nøkkel til bilene. Når du har brukt bilen leverer du den der du fant den.

Du kan enkelt bli medlem her: 

norges største bilpool - varebil
norges største bilpool - mellomklasse
Non-profit bildeling - premium elbil

Ansatte

Direktør, Morten Munch-Olsen
Morten Munch-Olsen, direktør

Morten Munch-Olsen
Direktør / daglig leder

Morten jobber for at bildeling skal bli bedre, smartere og enklere - for stadig flere. Mest mulig nytte for medlemmene, miljøet og samfunnet gjennom brukerfokusert tjenesteutvikling og lønnsom vekst.

icon mail  morten@bilkollektivet.no

icon phone  913 54 334

Markedssjef i Bilkollektivet Haakon Hals

Haakon Hals
Markedssjef

Haakon brenner for at stadig flere lærer om Bilkollektivet og non-profit bildeling: Hvor enkelt, økonomisk og miljøvennlig det er å bli medlem i Norges største bildelingstjeneste.

icon mail  haakon@bilkollektivet.no

icon phone  482 23 313

Driftssjef i Bilkollektivet - Magnus Edvardsen

Magnus Edvardsen
Driftssjef

Magnus er ansvarlig for at det er biler tilgjengelig og i drift for medlemmene når de trenger det. Det innebærer blant annet anskaffelser og drift av bilflåten, samt ledelse av driftsteamet.

icon mail  magnus@bilkollektivet.no

icon phone  986 29 210

Økonomisjef i Bilkollektivet - Lai Kim Thi Ho

Lai Kim Thi Ho
Økonomisjef

Lai er ansvarlig for økonomistyring og rapportering. Hun bidrar til at vi har en sunn og god økonomi med gode tall til våre medlemmer og eiere.

icon mail  lai@bilkollektivet.no

icon phone  900 68 355

Ådne Sæverud Områdeansvarlig Stavanger

Ådne Sæverud
Områdeansvarlig Stavanger

Ådne jobber med utvikling og vekst i Stavangerområdet. I tillegg har han ansvar for at vi har et godt tilbud av biler på de rette stedene i oljebyen.

icon mail  adne@bilkollektivet.no

icon phone  916 04 065

Alexander Børstad Driftskonsulent Bilkollektivet

Alexander Børstad
Driftskonsulent

Alex har ansvar for å skaffe oss strategisk gode parkeringsplasser, og jobber i tillegg med håndtering av skader, medlemsservice, og mye annet praktisk knyttet til driften.

icon mail  alex@bilkollektivet.no

icon phone  911 98 313

Odd Arne Fredriksen Servicemedarbeider Bilkollektivet

Odd Arne Fredriksen
Driftstekniker

Odd Arne er en viktig del av vårt driftsteam som er på veien for å holde bilene våre i god stand. Han plasserer ut nye biler, kjører biler til service og verksted, og mye annet. Han er også vår dekkmester, og sørger for at bilene våres alltid har gode dekk å rulle på.

icon mail  kontaktskjema

icon phone  478 61 010

Dashty Ahmedshek Mohammed Bilfaglig rådgiver Bilkollektivet

Dashty Ahmedshek Mohammed
Bilfaglig rådgiver

Dashty er vår egen biloppretter. Han sørger for billigst og best mulig skadeoppretting når noen er uheldig å lage en bulk eller to. Han er også sentral i alle i biltekniske spørsmål.

icon mail  kontaktskjema

icon phone  478 61 010

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thomas Jamt Roaas
Driftstekniker

Thomas er en viktig del av vårt serviceteam som er på veien for å holde bilene våre i god stand. Han fikser problemer, kjører biler til service og verksteder, samt plasserer ut nye biler for medlemmene våre.

icon mail  kontaktskjema

icon phone  478 61 010

Abbas

Abbas Alhaghassan
Driftstekniker

Abbas er en viktig del av vårt serviceteam som er på veien for å holde bilene våre i god stand. Han fikser problemer, kjører biler til service og verksteder, samt plasserer ut nye biler for medlemmene våre.

icon mail  kontaktskjema

icon phone  478 61 010

Kjetil Fjeldstad Gujord Servicemedarbeider Bilkollektivet

Kjetil Fjelstad Gujord
Driftstekniker

Kjetil er en viktig del av vårt serviceteam som er på veien for å holde bilene våre i god stand. Han fikser problemer, kjører biler til service og verksteder, samt plasserer ut nye biler for medlemmene våre.

icon mail  kontaktskjema

icon phone  478 61 010

Anitra-PA290058

Anitra Sandvold
Økonomikonsulent

Anitra hjelper oss å holde styr på pengesekken vår, med spesielt fokus på kundereskontro og fakturering.

icon mail  kontaktskjema

icon phone  478 61 010

Vilkår og vedtekter

Alle medlemmer i Bilkollektivet er også medeiere med stemmerett i årsmøtet. Årsmøtet velger styre og fastsetter virksomhetens vedtekter. Vilkår for bruk av tjenesten er fastsatt av styret og nedfelt i våre vilkår. Vi håndterer persondata, og har en personvernerklæring.

Følg oss på sosiale medier

sm fb sm ig sm li sm tw

Meld deg på vårt nyhetsbrev