Så snart du har blitt medlem er det lett å få tilgang til bil når du trenger det. Her er en kort beskrivelse av hvor enkelt du bruker bilene:

 

Bli medlem

For å bruke Bilkollektivets biler må du være medlem. Se Medlemskap for mer informasjon om medlemskap og innmelding. For å melde deg inn klikk på "Bli medlem" - knappen øverst til høyre. Så snart du er registrert som medlem vil du motta ditt medlemsnummer, Smartkort, og innloggingsinformasjon til bookingsidene.

Book bil

Du bruker medlemsnummeret for å logge deg inn på bookingsidene, og Smartkortet for å åpne en bil du har booket. Du kan kun åpne en bil som er reservert på forhånd. Du kan reservere bilen helt frem til like før du skal bruke den, men jo tidligere du reserverer, jo større sjanse er det for at du finner bilen du ønsker på din lokale oppstillingsplass eller en i nærheten. Normalt vil du kunne finne en ledig bil på kort varsel, men i helger kan det være en god ide med litt planlegging. I ferier og helligdager er det generelt stor etterspørsel, så da bør du være ute i ekstra god tid for å sikre deg bilen du ønsker. 

Kjør dit du vil

Vi tar oss av alt det praktiske ved bilholdet, så du kan kjøre dit du vil og bruke tiden på andre ting. Drivstoff tankes med bensinkortet, som ligger i bilen, og er inkludert i prisen. Skjer det uheld underveis, kontaker du Bilkollektivet, som hjelper deg videre.

Når du er ferdig med bilen, parkerer du den på samme sted som du hentet den. Husk at du må levere i tide, og rydde opp etter deg, så bilen er klar til den neste som skal bruke den. Tanken skal være over 1/4 full (for biler som bruker drivstoff) og at bilen er ren og pen til neste bruker. Bilvask kan også kjøpes med bensinkortet og du får rabatt på 75 kr når du vasker bilen.

Har du spørsmål, send e-post til informasjon@bilkollektivet.no eller ring oss på 47 86 10 10 (mellom kl 8:30 og 15:30).

 

 

Småbil og SUV