Om Bilkollektivet

 

Bilkollektivet ble startet i 1995, og har i dag 8 000 brukere som deler 400 biler. Det gjør Bilkollektivet til Norges største bilpool. Vi er i stadig vekst.

 

EN ANNEN MÅTE Å DISPONERE BIL PÅ
Er du en av mange som ikke er avhengig av bil daglig, men likevel ønsker tilgang til bil av og til? Eller trenger husstanden en ekstra bil innimellom? Som medlem i Bilkollektivet får du tilgang til bil, uten store investeringer. Glem utgifter til årsavgift, service, forsikringer, fast parkering, hjulskift og reparasjoner. Vi tar oss av alt det praktiske. Du bestiller bil når du trenger det, og betaler kun per kjøretur. Bilutgiftene styres av hvor mye du bruker bil. I motsetning til andre bileiere kan du reise kollektivt uten å måtte betale for en bil samtidig.


BIL PÅ MINUTTET -  DØGNET RUNDT
Bilene kan reserveres døgnet rundt, på nett og mobil, for turer fra én time til flere uker. Du kan bestille sekunder før du skal bruke bilen, eller flere måneder i forveien. Bilen låses opp med medlemskortet.


TIL ENHVER ANLEDNING
Som medlem kan du velge mellom ulike biltyper og modeller. Velg mellom ulike modeller fra småbil, stasjonsvogn og SUV/firehjulstrekker, til varebil og ni-seter. Vi har elbiler med lang rekkevidde, premiumbiler og gjerrige bensinhybrider. Dette gir stor frihet og fleksibilitet. Personbilene er topp utstyrt og aldri mer enn 3 år.
 

FASTE LAVE PRISER
Bilkollektivet eies av brukerne; alle kostnadene deles, noe som kommer medlemmene tilgode. Når man bruker bilene betaler man for den bestilte tiden og kilometer kjørt. Drivstoff og bomavgift er inkludert i prisen.
 

PÅ ET HJØRNE NÆR DEG
Bilkollektivet er Norges største og eldste bildelingsordning. Vi er en brukereid "non-profit" organisasjon, som siden oppstarten i 1995 har hatt som formål å skaffe rimelig, praktisk og miljøvennlig biltilbud til medlemmene. Idag deler medlemmene på nesten 400 biler i Oslo og Stavanger. Med 200 oppstillingsplasser får en stor del av byens befolkning en bil rett i nærheten av bolig eller jobb.


BIL I ANDRE BYER
Bilkollektivet samarbeider også med Bildeleringen i Bergen og trondheim Bilkollektiv, slik at medlemmer også kan booke bil i disse byene til gunstige priser. Dessuten kan du booke våre egne biler i Oslo og Stavanger.


OGSÅ FOR BEDRIFTER
Bilkollektivet har også medlemskap for bedrifter og organisasjoner.


SLIK BLIR DU MEDLEM
Registrer deg enkelt med førerkort og betalingskort på våre sider. For å bli medlem kjøper du en andel. I tillegg betaler du årskontingent. Andelen tilbakebetales ved utmelding, minus et salgsgebyr.

Klikk på "Bli medlem" øverst for å melde deg inn.

 

ERFAREN AKTØR
Med over 20 års drift har Bilkollektivet SA lang erfaring med organisering av bildeling i det norske markedet. Bilkollektivet er av Samvirkesenteret kåret til "Årets samvirkeforetak 2017". Organisasjonen har god kredittverdighet med AA rating.

  

i

 

i