Det ble en fin sommer

Det var sommer, det var sol… Fra første juni til tyvende august har vi gjennomført 14.726 turer på tilsammen 2,24 millioner kilometer. Det er ganske imponerende! Vi har hatt mange bulker og småhendelser, men ingen alvorlige krasj, og kun ett teknisk havari. Aller mest har vi hatt gode opplevelser. Selv har vi vært rundt i…

Det var sommer, det var sol… Fra første juni til tyvende august har vi gjennomført 14.726 turer på tilsammen 2,24 millioner kilometer. Det er ganske imponerende! Vi har hatt mange bulker og småhendelser, men ingen alvorlige krasj, og kun ett teknisk havari. Aller mest har vi hatt gode opplevelser.

Selv har vi vært rundt i Norge sammen med Ina Vikøren og med vår bloggsmobil (bildet). Vi har fått mye oppmerksomhet og vervet nye medlemmer. Sjekk gjerne Instagram feeden vår for å se de flotte bildene @bilkollektivet.

Samtidig som bilene våre kjører mer og mer, er det gledelig å se at antall liter med fossilt drivstoff synker. Det skyldes i hovedsak at vi har økt antall elbiler, og innført nye bensingjerrige hybrider. Nesten alle bilene våre er nå hel-, eller delelektriske. Sist ute er elektriske varebiler, som kom på plass i løpet av sommeren. Fremtiden er elektrisk!

En annen positiv utvikling, er at nye medlemmer strømmer til som aldri før. Vi har faktisk over dobbelt så mange innmeldinger hittil i år, som i samme periode i fjor. Det er gøy! – og gir oss økonomi til å forbedre tilbudet ytterligere. Foruten videre investeringer i bilparken, er et kraftig teknologiløft høyt på prioriteringslisten.

Det er med glede vi kan se at økonomien i selskapet er solid, medlemsveksten eksplosiv, og at vi er i gang med mange forbedringer som vil gi oss et enda bedre produkt fremover.

Del denne saken
FacebookLinkedInTwitter

Følg oss på sosiale medier

Meld deg på vårt nyhetsbrev